Categories: Biorezonans

ALERJİ VE BİOREZONANS

Biorezonans metodunun alerji tedavisine yaklaşımı biofiziksel frekansların kullanılmasına dayanır. Vücudun kendiliğinden doğal olarak ürettiği frekanslar ters çevrilerek patojenin nötrleştirilmesi hedeflenir. Herhangi bir kimyasal takviyesi kullanılmaz; yan etkisi yoktur. .Biorezonans terapisi elektrotlar aracılığıyla uygulanır; ağrı, acı hissedilmez.

Biorezonans terapisi programı kişiye özgü olarak belirlendiğinden değişkenlik gösterebilir. Ortalama olarak söz etmek gerekirse, alerji için biorezonans terapileri haftada bir uygulanan seanslarla üç ayda tamamlanabilmektedir. Alerji şikayetiyle başvurulan kişiden birkaç damla kan alıyor, aldığımız kan örneğinden, hastanın kaç maddeye alerjisi olduğunu saptadıktan sonra ana alerjenlere öncelik vererek kişiye özel biorezonans terapisi planını belirliyor ve uygulamaya başlıyoruz. Bazen şikayetçi olunan alerjinin altında başka alerjiler yatabiliyor ve çoğunlukla hasta bunu farkedememiş olabiliyor. Bu testle asıl sorunun hangi maddeden kaynaklandığını, hastaya hiçbir madde yüklemesi yapmaksızın, risksiz bir şekilde kan örneğinde 6400 farklı maddenin frekans kodunu arayarak yapıyoruz.
Biorezonans, anne sütü dahil olmak üzere süt ve süt ürünleri tüketemeyen galaktozemi hastası bebeklere de uygulanabiliyor.

Alerji için biorezonans uygulaması

Biorezonansın alerjik hastalara yönelik terapi programı, biorezonansın temeli olan hastalıklı hücrelere yaydıklarının tam aksi yönde frekans yollayarak olumsuzlukları nötrleştirmeye dayanıyor. Haftada bir kez, yaklaşık bir saat süren seanslar sonunda ortalama 10 – 12 hafta içinde iyileşme sağlanabiliyor. Bu süre, yaptığımız kan tahlili sonucunda hastanın alerjisi olduğu anlaşılan madde sayısına göre 1 – 2 hafta daha kısa ya da uzun olabiliyor.

Bazı vakalarda (yüzde 15 dolayında) tedavi tamamlandıktan sonraki sene hafif de olsa alerji belirtisi görülebiliyor. Afrika’dan toz bulutu geldi gibi haberler duyarız örneğin. Aslında sadece toz gelmez, içinde birçok maddeyi barındıran bir yapı gelir. Ve her yıl gelen tozun içeriği değişiktir. Yeni tozlara karşı da destek terapi seansları uygulanması gerekebilir. Çevre tozları dünya etrafındaki dolaşımını yaklaşık 2-3 yılda tamamlayacağı için bu süre sonunda kalıcı bir tedavi hedeflenebilir.

Alerji sorunu ciddi hastalıklara zemin hazırlayabilir. Alerjiler geçiştirmeye gelmez, tedaviye yönelmek gerekir. Alerjisi olanlara çiçek olan yerde, tozlu yerlerde bulunmamalarını, evde hava filtreli süpürgeler, polen filtreli hava temizleyiciler kullanmalarını öneririm. Evcil hayvanları varsa aynı odada uyumamayı tercih etmeliler. Bağışıklık sistemlerini desteklemek için C vitamini kullanabilirler.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Alerjik rinit vücut ağrısı yapar mı ?

Alerjik hastalıklar kendini sadece alerji ile değil başka sorunlarla da gösterebilir vücudumuzda. Örneğin alerjik rinit…

2 sene ago

Covid sonrası ne yapmalı?

Malum bir pandemi dönemini atlattık ve hala etkilerini yaşamaya devam ediyoruz. Bu kış yine belki…

2 sene ago

Alerjinin tedavi edilmemesi sakıncalı olabilir mi?

Alerji günümüzde sıkça görmeye başladığımız önemli bir bağışıklık sistem rahatsızlığıdır. AB raporlarına göre yaklaşık 10…

2 sene ago

Romatoid artritte ilaç dışı tedavi seçenekleri neler?

Romatoid artritte ilaçla tam bir tedavi mümkün görünmüyor açıkçası. Hastalığı daha çok baskılayan ve bağışıklık…

2 sene ago

Astım mı bronşit mi?

Astım hastalığı ile kronik bronşit birbirine çok karıştırılan rahatsızlıklardır. Aynı rahatsızlıkmış gibi düşünülen bu rahatsızlıkların…

2 sene ago

Besin alerjileri hangi yaşlarda görülür?

Besin alerjileri doğuştan itibaren tüm yaşlarda görülebilir. Besin alerjisi vücudun o besin maddesine karşı bir…

3 sene ago